L'oreal Miss Baby Roll maskara


Danas Vam donosim recenziju nove L'oreal maskare koja je od nedavno dostupna u našim drogerijama. Na prvu me odmah privuklo pastelno pakiranje koje je preslatko. S obzirom da u drogerijama nema izloženih četkica da se vidi kakva je ona, prije kupovine sam "guglala" kako bi pronašla izgled četkice i tako odlučila da li ću isprobati tu maskaru ili ne. Sami izgled četkice je neobičan, uvrnuti te me baš zaintrigirao. Maskara dolazi u 5 varijanta - Black, Black WaterproofBright TealIndigo Gum i Sweet Lilac. Ja sam se odlučila za sigurnu varijantu, običnu crnu. Ali voljela bi isprobati i ostale jer mi izgledaju totalno otkačeno, a uvijek je dobro u kolekciji imati i jednu vodootpornu maskaru.Iz L'oreala za ovu maskaru kažu:
" Vrijeme je za reći zbogom dosadnim trepavicama i pozdraviti novu Miss Baby Roll maskaru - za mega volumen, uvinute trepavice kroz cijeli dan. Naša Mega Curl Roller četkica uvija trepavice od korijena, za instant lash lift! Formula Quick Mega Volume volumenizira trepavice i drži ih cijeli dan."

Kao što sam već spomenula neobičnu četkicu ove maskare, mislim da dosad nisam posjedovala niti jednu maskaru s tako uvrnutom četkicom što stvarno daje neki retro stil te mojim trepavicama daje lijep, uvinuti izgled.Maskara se dosta brzo suši na trepavicama, te ako planirate stavljati dva sloja, morate požuriti s nanošenjem. Boja maskare je stvarno crna, što je odlično. Tekstura joj je nešto rijeđa, ali s vremenom će vjerojatno biti gušća baš kao i kod drugih maskara.

Cijena maskare je 69,90kn, a dostupna je u svim drogerijama.

Sveukupno mi se maskara sviđa. Nije moja omiljena, ali je svakako među boljima. Koja je tvoja omiljena maskara?
Hoćete kupiti Miss Baby Roll?

Primjedbe